Thursday, December 25, 2008

Dagen derpå


Som lovet en lille opdatering på livet lige syd for polarcirklen. Efter en traditionel og ikke overgearet aften (dejligt) har dagen været brugt til at slå mave og få orden på aftenens billeder. Her er et lille udvalg, deriblandt en del makrofotos af vores juletræ; med -12C var der ikke den store lyst til de udendørs aktiviteter i huset:-) I morgen kan det være, at vi trodser kulden og ser lidt nærmere på omgivelserne...julegodterne skal vel også arbejdes af igen.

Juletræet pyntes efter alle kunstens regler

Så kom der lys...og det skulle
lige foreviges af Mrs. Asta

Så er vi klar til vores livret; mad

Miss Macha og hendes filejs:-)

Miss Winty og Asta

Gaverne inspiceres...og godkendes

Også Miss Macha skal lige se gaven an.
Den var bestemt også godkendt

Billedet af gaven til Asta fra
Bogense vakte en del jubel

Pappa är bäst fra Miss Winty

Den gale fotograf skulle lige
"se" nærmere på træet

Figuren er lavet af Mogens Eigenbrod
i Bogense, mens han levede

En liden blomst fra vindueskarmen

Nærbillede af engel

Fugl i træet...og nej, den kunne ikke sige pip

Kuglerne var et nærstudie værd

Og nissen

Endnu en engel i guld

Udsigten fra køkkenet kl. 16 var ikke at foragte

2 comments:

  1. God jul i det nordlige!

    Titlen på indlægget minder måske lidt mere omkring Nytår end jul? Det er normalt her man har brug for lidt skihop og et spil eller to, der ikke kræver den store hjerneaktivitet :-)

    Jeg har lige set at svenskerne har en mere agressiv udsalgspolitik end i Danmark. Det starter jo allerede i morgen - 2. juledag. Hedninge!!! Men det skal ikke afholde mig fra måske lige at smutte til Malmö og browse lidt med hårde DKK i lommen.

    Forsat go' jul.

    ReplyDelete
  2. Tro mig, der har ikke været den store hjerneaktivitet her i huset 1. juledag, det har mest drejet sig om at fordøje den overdådige julemad:-). Og så få sat resten af familien op på bloggen. Asta er helt god til at hverve (læs bondefange) folk til dette nye(ere) medie:-) Se fx Mr. Astas blog.

    Ja, svenskerne kender ikke ordet lukkelov, så der er frit slag, og med den lave svenske kurs, så er priserne helt fornuftige. Det er muligt, jeg selv vil se lidt nærmere på tilbuddende, men jeg er desværre lidt begrænset af, hvad der kan være i min taske på hjemturen:-(

    Hils familien og ønsk god jul fra mig.

    ReplyDelete

Please feel free to share a thought, an idea or an opinion by leaving a comment. I'll try to answer the comments as best I can, but you'll usually have to wait a day or two :-)